.

.

Олимпик Хулкфит Олимпик Тој за кревање тежина, капацитет од 1000 фунти-Отворен бек

Олимпик Хулкфит Олимпик Тој за кревање тежина, капацитет од 1000 фунти-Отворен бек

DEN 1295.84

Од стока
Во продавницата

Екстра долги ракави што можат да се оптоваруваат ви овозможуваат да вчитате повеќе тегови. Само решетки. Повеќекратни позиции и должини на носење за ваша погодност и безбедност. Trap Bar Deadlift има неколку предности во однос на ќор -сокакот на Барбел и, во целина, е поефикасна вежба. Двете шипки се изработени од целосно цврст челик со тешки точки (не шупливи) со капацитет од повеќе од 1000 фунти. Карактеристики : Два стилови за избор од целосно цврст челик екстра долги ракави што можат да се оптоваруваат со ракави на рачки на рачки редовни и подигнати рачки Спецификации : Димензија : Погледнете слики за детали Тежина на производот : 45 фунти (редовно), 77 фунти (отворен бек) Хулкфит Хекс Трап Баровите доаѓаат во два стила : редовен и отворен дизајн. Севкупни димензии : 83,27 "L x 26. Наменето за повторна употреба и долготрајно. Редовни и подигнати рачки за да ви дадат поголема флексибилност кога работите со нив. Јаки и плочи не се вклучени. Двете шипки се изработени од целосно цврст челик со тешки точки (не шупливи) со капацитет од повеќе од 1000 фунти. Само решетки. Тежина на производот : 45 фунти (редовно), 77 фунти (отворен бек). што ви овозможува да настапите со поголем опсег на мускулна контракција и развој.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне