.

.

Он. Звучник за диско ламба со бело LED осветлување во боја

Он. Звучник за диско ламба со бело LED осветлување во боја

DEN 398.08

Од стока
Во продавницата

Режими на ламба активирана со звук, вклучително и пулс со музика. Со прекрасни пукања во боја, пронаоѓањето на вистинскиот производ никогаш не било полесно.Вклучете ја забавата! Претворете ја вашата соба во диско со нашиот звучник за диско ламба со осветлување во боја/бело LED.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне