.

.

Асиити Борхес Понт Борхес маслиново масло, 16. мл

Асиити Борхес Понт Борхес маслиново масло, 16. мл

DEN 1.67

Од стока
Во продавницата

Маслиново масло, 100% дополнителна девица 16,9 fl Oz (1 pt 0,9 fl Oz) 500 ml Прво ладно притискање. Нема адитиви. Нема конзерванс. Киселина максимум 05 степени. Произведени и спакувани во Шпанија. Производ на Шпанија. Чувајте подалеку од директна топлина и светлина. 16,9 fl Oz (1 pt 0,9 fl Oz) 500 ml Шпанија маслиново масло, 100% екстра девственост. Прво ладно притискање. Нема адитиви. Нема конзерванс. Киселина максимум 0'5 степени. Произведени и спакувани во Шпанија. Производ на Шпанија.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне