.

.

Квалитетно изграден NM нов цилиндер за сопирачки

Квалитетно изграден NM нов цилиндер за сопирачки

DEN 0.33

Од стока
Во продавницата

Цилиндрите на сопирачките се специјално дизајнирани за да ги вратат перформансите на сопирањето на вашето возило. Користејќи ја нашата огромна библиотека со примероци OE, секоја единица се тестира со употреба на комерцијални процеси и строги протоколи против спецификациите на ОЕ, со што се обезбедува конзистентно сопирање веднаш надвор од кутијата. Квалитетниот изграден NM4240 нов цилиндер на сопирачки.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне