.

.

Дистрибутер на палење со оригинална опрема

Дистрибутер на палење со оригинална опрема

DEN 0.67

Од стока
Во продавницата

Дистрибутер на оригинална опрема за палење Оригиналната опрема е ист квалитет на OEM и перформанси на оригиналната опрема што ја заменува и се снабдува во обична кутија, со логото на производителот на автомобили од делот. Карактеристики и придобивки : ОЕ-квалитет / директно вклопување апликација 100% компоненти на квалитетот на OE вклучува ново собрание на капачето и роторот целосно тестирано за да се исполнат дистрибутерот за палење на ОЕ за ОЕ.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне