.

.

Карлсон пренесе спортска цевка од гушење на глина

Карлсон пренесе спортска цевка од гушење на глина

DEN 432.48

Од стока
Во продавницата

Пренесените спортски глини на Карлсон се намалуваат и во исто време намалување на скокот на муцката, правејќи ги следните снимки брзо и лесно. Произведено од 17-04 не'рѓосувачки челик и прецизност, изработени за да произведат задави што се обраќаат подобро, со помалку повлекување, отколку стандардни цевки за задави за плаќање. Овие гуши имаат 25% подолг паралелен дел во задави што овозможува построги, погусти обрасци, со помалку флаери уште еден збор повеќе пелети на целта. Продолжениот дел од цевката за задави овозможува брзо и лесно отстранување и вметнување. Олово, бакар, никел, хеви-шут, бизмут и волфрам може да бидат застрелани низ овие цевки за задави. Кога користите челик шут, не пукајте челик поголем од BB преку кој било задави построги од Full. Овие цевки за задави имаат сина завршница и ја носат нашата целосна гаранција за живот.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне