.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 331.20

Од стока
Во продавницата

Стил : Максимално искуство «на мраз»! Свежина, сладост и овошен, сите во едно. Боја : Златна, светлина, со жици на меурчиња . Примарни ароми : цветни, со бело овошје од лимонски кора и бадеми и белешки од лешник . Секундарна арома : тост бадем. 750 мл шише. За секоја пригода : забава во базен, „бела“ забава или свадба!. Послужете на карпите или многу ладно.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне