.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 479.52

Од стока
Во продавницата

Цврсто зони : 9а, 9б, 10а, 10Б, 11а, 11Б Градина Висина : 3 - 5 инчи Просторна : 15 - 18 инчи Ширење : 15 - 18 инчи цветни бои : Црвена цветни сенка : Црвена зеленило Бои : Зелена зелена сенка : Зелена навика : Заостанато улога на контејнерот : Потребна светлина за искривување : Дел Сонце до Сонце.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне