.

.

Торба за топење на грануларна мраз со гола земја

Торба за топење на грануларна мраз со гола земја

DEN 2.33

Од стока
Во продавницата

Местото на мразот на Bare Menaber Mende е посебен спој на карпеста сол обложена со голи течен течен дејкер за да се создаде топење на мраз што почнува да работи брзо и ефикасно. Исто така, тоа е 40% помалку корозивни од стандардните соли. Мешавината со премија од Bare Ground продолжува да работи на минус 20 степени F. 40% помалку корозивни од стандардните соли. Солите се топат на пониски температури (минус 20 степени F). Користете помалку сол за да добиете подобар ефект на топење. Помалку штетно проток од стандардните соли. Минимално отскокнување и распрскувач за да остане таму каде што се спушта.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне