.

.

Tillamook Farmstyle исечено швајцарско сирење, Оз, КТ

Tillamook Farmstyle исечено швајцарско сирење, Оз, КТ

DEN 1.67

Од стока
Во продавницата

Швајцарското сирење Tillamook Swissyle е со целосен вкус на швајцарско сирење направено до совршенство. Тиламук 12 мл Тиламук Фарм Стил Швајцарски сирење парчиња се лесен и удобен начин да му дадете на вашето семејство вкусно швајцарско сирење што го копнеат. Дванаесет парчиња значат дека заштедувате време и вреќата што може да се реализира значи дека ова вкусно исечено сирење останува свежо подолго. Повеќе од 110 години, асоцијацијата за крем во округот Тиламук е во сопственост на земјоделец и земјоделец предводена од обврска за квалитет и правење работи на еден начин : Tillamook Way. Швајцарското сирење Тиламук се прави без компромис. Тоа значи дека нема вештачки конзерванси и млеко од крави кои не се третирани со RBST*. *ФДА изјави дека не е прикажана значителна разлика помеѓу млекото добиено од кравите третирани со RBST и не-RBST. Сирење, швајцарско, 12 (дванаесет) парчиња дели. Направено со стандарди, а не кратенки. Крем и природен мазен швајцарски вкус . не содржи животински ренет (вегетаријанска). Исечени од блокот. Направете право со секој залак.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне