.

.

Bosle EPA Premium Load Direct Catal Catalitic Converter

Bosle EPA Premium Load Direct Catal Catalitic Converter

DEN 3040.00

Од стока
Во продавницата

Bosal Premium оптоварување со директно вклопување Каталитички конвертор - Федерална опција за оптоварување на ЕПА - опремено со дополнителни високи оптоварувања на скапоцени метали за висока километража, ниски емисии стандардни возила за кои е потребно посилен конвертор за да ги задоволи барањата за емисија на возилото. и се дизајнирани со тешки не'рѓосувачки челик за издржливост и подолг живот.Бозни конвертори имаат монтажа на ОЕ стил, потешка конструкција од не'рѓосувачки челик со заварен дизајн на цвест, ребрести тело за структурна стабилност и издржливост, мазни влезови на влезни/излезни споеви и монолитни Катализатор на саќе за максимален проток. За да се минимизира времето на инсталација и дополнителниот труд, Bosal исто така инсталира фабричка опфатена, цевка за воздушна цевка од 90 степени каде што е применливо. Феации и придобивки : Произведено до строго монтирање на стилот на ОЕ за лесна инсталација на градежни објекти од не'рѓосувачки челик, градежни обработливи челични челични челични челични челични челични челични челични челични челични челични челични челични челични челик Премиум оптоварување директно вклопување на каталитички конвертор.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне