.

.

Резервоар за експанзија на Дорман, W Exp. Капа на резервоарот

Резервоар за експанзија на Дорман, W Exp. Капа на резервоарот

DEN 0.33

Од стока
Во продавницата

Резервоар за ладење на течноста за ладење - резервоарот за обновување на моторот на моторот на моторот е дизајниран за трајна употреба. Се спротивставува на експанзијата и пукање што можат да предизвикаат екстремни температурни флуктуации. Плус, трајната пластична конструкција спречува губење на течноста за ладење. tfeatures и придобивки : t t tcomes со резервоар капа t t tlevel Сензор вклучен (каде што е применливо) t t tdirect замена за правилно вклопување секој пат t t tquality тестиран за да се обезбеди проблем- Бесплатна инсталација и перформанси за експанзија на Дорман, w/ exp. Капа на резервоарот.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне