.

.

Колекција Златен Стерлинг Сребрена кубична цирконија бел три редови модерен стабилен прстен - жолт

Колекција Златен Стерлинг Сребрена кубична цирконија бел три редови модерен стабилен прстен - жолт

DEN 3.00

Од стока
Во продавницата

Овој прстен е исполнет со неутрална боја и модерна мода, во кој има поголема тркалезна бела песка кубна цирконија бар-поставена помеѓу два реда на помал тркалезен бел пејв, поставен кубна цирконија, рачно поставена во злато позлатено 925 Стерлинг сребро. Изненадете некој посебен во вашиот живот со овој луксузен прстен. Три реда бели камења со тркалезни камења поставени во високо-поли-златно сребро поставување на сребро создаваат прстен што е строго прекрасен! Овој специјален прстен е привлечен начин да додадете искра во вашиот изглед. Овој прстен е дизајниран од SL колекција со порака. Со создавање накит што е прекрасен внатре и надвор, пораката на SL Collection се открива преку скриен скапоцен камен поставен во тресењето на овој прстен за да ги зајакне жените да ја откријат својата внатрешна сила, моќ и убавина. Овој прстен има затворена под-галерија за удобност со поставка со два тони, истакнувајќи го логото SL на SL Collection. „Заедно можеме да го инспирираме светот да го цениме дијамантот во себе“. - С.Л.? SL колекција Златен Стерлинг Сребрена кубна цирконија бел три редови модерен стабилен прстен - жолт.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне