.

.

Хаида HD M T LT35 12.50r 117Q

Хаида HD M T LT35 12.50r 117Q

DEN 2.33

Од стока
Во продавницата

Овој модел на гуми има одлични можности надвор од патот. Во суштина, гумата е модел на кал терен, но е способен да се справи со најекстремните теренски терени. Од нечистотија до планински патеки, моделот се одвива добро и има одлична влечење. Агресивната шема на шара, со големите блокови на рамото и широките блокови на шарите, им овозможува на гумите да ги зафатат најтешките услови на патот со обезбедување на екстремна сила на зафат. Овој зафат на шарата им овозможува на гумата да настапи безбедно на сите терени, со обезбедување на врвно ракување и безбедност на перформансите. Хаида HD868 M/T LT35/12.50 R22 117 Q.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне