.

.

Honeywell CF112D1620 U Microdefense Merv Супериорен филтер за воздух во домаќинството, 4-пакет

Honeywell CF112D1620 U Microdefense Merv Супериорен филтер за воздух во домаќинството, 4-пакет

DEN 1.00

Од стока
Во продавницата

Honeywell CF112 D1620/U Microdefense MERV 12 Superior Hountime 1 Inch Air Filter, 4-Pack The Honeywell CF112 D1620/U Супериорниот филтер за воздух за домаќинството трае до 3 месеци и е достапен електростатски наполнет филтер. Оценката MERV 12 на овој филтер е еквивалентно на најдобриот тековен рејтинг на MERV на кој било станбен филтер за воздух. Ексклузивната технологија за филтрирање на премиум медиуми ги отстранува воздушните политанти до нивото на микрочестички што го зголемува квалитетот на воздухот во затворен простор со постојната опрема за печка. 95% ефикасни при филтрирање на големи честички на воздухот во домаќинството од воздухот што минуваат низ филтерот од најдоброто име во филтрацијата на високи перфромантни медиуми.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне