.

.

Беркли е-движење серии за перформанси

Беркли е-движење серии за перформанси

DEN 1279.20

Од стока
Во продавницата

Должини, овластувања и активности дизајнирани да се натпреваруваат. Серијата за перформанси за е-движење од Беркли беше дизајнирана со конкурентскиот рибар во умот за да се создаде најдобра вредност со најдобрата функција за најдобри перформанси. Лесните празни места на јаглеродни влакна на 100 проценти имаат систем за хибриден дизајн, дизајн на високо -енергетско пренесување на ролна со применета текстура на меки палто и рачки за раздвојување на ергономски обликувани со голема густина. Беркли е-движење серии за перформанси : Единствена мешавина од графит од 30 и 24 тони. Систем за водич за хибриден дизајн. H.E.T. (Висок трансфер на енергија) Седиштето на ролна со мека текстура на палто. Ергономски облик на висока густина Ева Сплит зафаќа рачки.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне