.

.

Замена на сијалицата за реакција на предните светла компатибилна со Buick Lesabre 1990- Acura Integra продадена индивидуално

Замена на сијалицата за реакција на предните светла компатибилна со Buick Lesabre 1990- Acura Integra продадена

DEN 1.67

Од стока
Во продавницата

Специфично за производи Покажување Тип : Директна замена Продадена Продажба : Продадена индивидуално, тип на сијалица : HB1 сијалица Типинс : Двојна влакно Ц-8 за висока зрак и за ниска зрачење : 1-годишна неограничена гаранција за миризба, произведена од компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за Вашите потреби за обнова, поправка и одржување-производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. 86-90 Легенда база87-90 Легенда (подмодел : L, LS) 96-97 SLX BASE96-99 SLX PREMIUMAUDI89-93 100 BASE89 100 E92-94 100 (подмодел : CS, S) 89-91 100 Quattro Base92-94 100 Quattro CS89-91 200 BASE89-91 200 Quattro Base91 200 Quattro (подмол : 20 V, 20 V Авант, Авант) 85-87 4000 S86-87 4000 Quattro CS85-87 4000 Quattro S86-88 5000 (подмодел : CS, S) 86-88 5000 Quattro CS87-88 5000 Quattro S88-92 80 Base88-92 80 Quattro Base88-91 90 Base90-91 90 Quattro 20v88-89 90 Quattro Base85 Coupe Base86-87 Coupe GT90-91 Coupe Quattro 20v Buick94-96 Commercial Chassis Base87 Electra Estate Wagon89 -90 Електра Парк Авенија Ултра87-90 Електра (подмодел : Ограничен, Парк Авенија, Т-тип) 89 Лесабре (подмодел : база, обичај, ограничен) 91-95 Wagonmaster Wagon92-95 Roadmaster (подмодел : база, ограничена) 96 Roadmaster (Подмодел : Колекционерско издание, издание на колекционер на вагони за недвижнини, издание на ограничен колекционер) Замената REPL100401 Bulb Bulb Bulb, компатибилна со Buick Lesabre Buick Lesabre 1990-1993 Acura Integra продадена индивидуално.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне