.

.

Aftermarket 2000- Nissan Sentra 14x5. Челично тркало, рабно црно црно полно лице насликано - 62385

Aftermarket 2000- Nissan Sentra 14x5. Челично тркало, рабно црно црно полно лице насликано - 62385

DEN 3.00

Од стока
Во продавницата

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им овозможат на клиентите широк спектар на високо квалитетни компоненти за замена, опрема и делови за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, ние нудиме нова реплика на челични тркала за замена, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5, 14 x 5 и 16 дупка, 4 лаг, 4,5 шема на завртки, црна. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Тоа одговара на вашиот 2000-2002 Nissan Sentra. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Kai 14 x 5 Нова премија за замена на челични тркала, црна, вклопува 2000-2002 Nissan Sentra 14 x 5, 16 дупка, 4 LUG, 4,5 BOLT SOMERTH, црна, изработена од челик. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне