.

.

DesignArt Шеровна шема на фрактална цвет - Перница за цвеќиња - 12x20

DesignArt Шеровна шема на фрактална цвет - Перница за цвеќиња - 12x20

DEN 823.84

Од стока
Во продавницата

Поканете повеќе здруженија и поставете ги на вашиот тросед, вашиот кауч, вашите столчиња, креветот. Затворање на поштенски пакет за да можете да ја отстраните перницата од неговиот капак. Печатено на 100% полиестер со мала тежина.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне