.

.

6 W 14 D 30 H New Brighton Rough Sawn Corbel W Backbate, Douglas Fir

6 W 14 D 30 H New Brighton Rough Sawn Corbel W Backbate, Douglas Fir

DEN 3.33

Од стока
Во продавницата

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството на производи за рустикална колекција. 6 "W x 14" D x 30 "H New Brighton Rough Sawn Corbel w/backpate, Douglas fir.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне