.

.

Абсорберот на задниот шок на Единството на Единство одговара на BMW 323CI, 259030

Абсорберот на задниот шок на Единството на Единство одговара на BMW 323CI, 259030

DEN 1525.12

Од стока
Во продавницата

Абсорберот на задниот шок на Unity Automotive одговара на 2000 BMW 323 Ci, 259030 е подготвен за инсталирање без потребни специјални алатки. Времето на инсталација е намалено од 4 часа на помалку од 1 час и понуди чувство за премија за возење. Fits 2000 BMW 323 CI, 1999 BMW 323i, 2001-2006 BMW 325 CI, 2000 BMW 328 CI, 2001-2006 BMW 330 CI. Оригинална опрема за замена на стилот на опрема. Палто за заштита на фосфор. Не се потребни посебни алатки. За шасијата E46.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне