.

.

Cuda 6 Gripper на кожата, за риболов, сина, 1-броја

Cuda 6 Gripper на кожата, за риболов, сина, 1-броја

DEN 184.00

Од стока
Во продавницата

Сите алатки за риболов CUDA ја карактеризираат моделот "Cuda Scale ". Дизајнот на рачката овозможува горниот или страничниот зафат, во зависност од претпочитањето. Брендот CUDA беше дизајниран со сила, моќ и агилност на баракуда.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне