.

.

Замрзнат пијалак сад бадем тројно бери акаи

Замрзнат пијалак сад бадем тројно бери акаи

DEN 2.33

Од стока
Во продавницата

• Содржи еден (1) 6-Оз. Kindубезен замрзнат бадем тројно бери акаи сад за пијалаци базирана на садови • kindубезни замрзнати чинии за пијалаци се освежувачки, овошни и бадеми млеко пијалаци, на врвот со путер од бадем и крцкава гранола • Овие чинии за пијалаци ве напојуваат до следниот оброк со протеини и здрави масти од бадеми од бадеми • Одлично за брз појадок, можете да уживате во овој сад за пијалаци базиран на растително право надвор од замрзнувачот • Најдете kindубезни замрзнати чинии за пијалаци во патеката за замрзнување, или да го испорачате вашиот омилен партнер за испорака содржи еден (1) 6-OZ. Kindубезен замрзнат бадем тројно бери акаи сад за пијалаци. Kindубезни замрзнати чинии за пијалаци се освежувачки, овошни и бадеми млеко пијалаци, на врвот со крем путер од бадем и крцкава гранола. Овие чинии за пијалаци ве напојуваат до следниот оброк со протеини и здрави масти од бадеми. Одлично за брз појадок, можете да уживате во овој сад за пијалаци базирана на растенија веднаш од замрзнувачот. Пронајдете kindубезни замрзнати чинии за пијалаци во патеката за замрзнување или избавете ги од вашиот омилен партнер за испорака.

Карактеристиките

Вака можеби ќе ви се допадне